1. veiligheid
  2. brandblusser

De top 10 beste brandblussers voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

Zijn kleine brandjes een probleem dat jou al jarenlang achtervolgt? Dan is het hoog tijd voor verandering. Met de brandblussers in onze top 10 bent je keer op keer in staat om kleine brandjes te blussen voordat ze het hoofd kunnen bieden. Je bent voorbereid en hebt een plan voor elke mogelijke brand. Om je daarbij te helpen hebben wij al het onderzoek gedaan, waardoor je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Klaar om de beste brandblusser voor jouw budget te vinden? Lees dan verder om erachter te komen welke brandblusser het meest geschikt is voor jou.

De top 10 brandblussers voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een brandblusser. Niemand wil uren zoeken naar een brandblusser voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een brandblusser kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede brandblusser te vinden. De beste brandblusser staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste brandblussers

De best geteste brandblussers zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle brandblussers vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste brandblusser dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 brandblussers in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de brandblussers vergelijking gemaakt. De brandblussers vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de brandblussers echt goede brandblussers zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste brandblussers

Wat is de beste brandblusser nou eenmaal? Wij hebben de top 10 brandblussers zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een brandblusser tussen zitten. De top 10 brandblussers bestaat uit de beste brandblussers die er zijn, zodat iedereen een goede brandblusser kan kopen.

Hierbij wordt een brandblussers test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de brandblussers ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de brandblussers zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste brandblussers

Schuimblusser 6 liter Inclusief keuringssticker en bevestigingsbeugel Voldoet aan de wettelijke eisen.

5/5

De Schuimblusser 6 liter van Veiligheid Centraal is een krachtige en betrouwbare brandblusser die aan alle wettelijke eisen voldoet. De cilinder is gemaakt van staal en voorzien van een hoogwaardige polyesterpoeder coating aan de buiten- en een flexibele coating aan de binnenzijde. De speciale nozzle verspreidt een sproeipatroon dat een optimale bluskracht geeft. Daarnaast is het ventiel gemaakt van geperst messing en voorzien van een manometer en testaansluiting. Hierdoor kunt u de schuimblusser eenvoudig testen en controleren op zijn werking. Om de cilinder tegen beschadigingen te beschermen, is deze voorzien van een stalen voet. Bovendien wordt de schuimblusser geleverd met een keuringssticker en een bevestigingsbeugel.

Ogniochron Brandblusser poeder 2 kg GP-2x ABC/MP.

5/5

De OgnioChron GP-2x ABC/MP brandblusser poeder is speciaal ontworpen om branden vanuit verschillende bronnen te blussen, zoals elektrische apparaten, brandbare vloeistoffen, gas of olie. Door de speciale samenstelling van het poeder kunnen deze branden snel en effectief worden geblust. Het poeder wordt geleverd met een handige montagebeugel, waardoor de blusser gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd. Ook kun je de blusser makkelijk meenemen in de auto, boot of caravan, door de compacter maakt hij weinig ruimte in beslag. Dit maakt de blusser ideaal voor elke situatie. Bovendien is de OgnioChron GP-2x ABC/MP brandblusser poeder voorzien van een veiligheidsventiel en een controleerbaar poederniveau. Hiermee kan je altijd controleren of de blusser nog voldoende poeder bevat om een brand te blussen. De blusser is voorzien van een CE-markering en is gemakkelijk te bedienen. Met de OgnioChron GP-2x ABC/MP brandblusser poeder ben je altijd voorbereid op een noodsituatie!

ANAF PS1-XN ABC Poederblusser 1KG + ophangbeugel, inclusief 1 jaar keuring.

5/5

De ANAF PS1-XN ABC poederblusser is een klein maar krachtig apparaat dat je kan gebruiken om branden te blussen in vele situaties. De poederblusser is voorzien van een ophangbeugel, zodat je het apparaat altijd bij de hand hebt. De poederblusser heeft een krachtige sproeifunctie die branden snel in de kiem smoort. De poederblusser is ook uitgerust met een speciale veiligheidsdop die ervoor zorgt dat je veilig kan werken. De ANAF PS1-XN ABC poederblusser is geschikt voor brandklassen A, B en C. Het is geschikt voor het blussen van branden in huis, op kantoor en zelfs in de auto. Daarnaast is de poederblusser voorzien van een jaarkeuring, waardoor je er zeker van bent dat je altijd met een werkend apparaat werkt. De handleiding staat gedrukt op de poederblusser zelf, zodat je direct kan zien hoe je het apparaat moet gebruiken. Met de ANAF PS1-XN ABC poederblusser ben je altijd goed voorbereid op het geval er een brand uitbreekt.

SAVS® Brandblus box Poeder klein Brandblusser poeder 1 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 8A 34B Met montagebeugel.

5/5

Met de SAVS® Brandblus Box Poeder kleine Brandblusser Poeder van 1 kg kunt u snel en doeltreffend reageren bij een brand. Deze kleine, maar krachtige Brandblusser Poeder is eenvoudig te monteren en biedt aanzienlijke bescherming tegen brand. De Brandblusser Poeder heeft een blusrating van 8A 34B en is verpakt in een robuuste doos met een montagebeugel. In deze Brandblus Box zit ook een Blusdeken van 100 x 100 cm, die u kunt gebruiken om branden te blussen die niet direct door het poeder kunnen worden geblust. Het deken biedt een effectief middel tegen brand, omdat het de luchtstroom naar de brand stopt en de hitte blokkeert. Bovendien heeft het deken een waterbestendige coating, waardoor het vuil en water afstoot.

Smartwares FEX-15230 Brandblusser 3 Liter Schuim Inclusief ophangbeugel Brandklasse AB BSI Gecertificeerd.

5/5

De Smartwares FEX-15230 Brandblusser is afgestemd op het blussen van klassen A, B en F branden. Deze brandblusser is uitgerust met een drukknop die je ingedrukt houdt tijdens het gebruik. Hierdoor kan de stroom brandblusmiddel automatisch worden afgegeven, waardoor je direct klaar bent om te blussen. Daarnaast heeft de brandblusser een ophangbeugel, die je makkelijk kunt opbergen en waarmee je de blusser veilig aan de muur kunt hangen. Tevens is de Smartwares FEX-15230 Brandblusser is BSI gecertificeerd, waardoor je er zeker van bent dat de brandblusser aan alle kwaliteitseisen voldoet. Je kunt dus altijd op deze brandblusser rekenen bij een noodsituatie.

OgnioChron Brandblusser poeder 1 kg 8A 34B Met montagebeugel Ook voor auto, boot, caravan of camper Poederblusser.

5/5

Met de OgnioChron Brandblusser poeder 1 kg 8A 34B bent u altijd voorbereid op het onverwachte. De poederblusser is geschikt voor het blussen van kleine tot middelgrote branden. De brandblusser is voorzien van een montagebeugel waardoor hij gemakkelijk te monteren is. Deze poederblusser is ook geschikt voor het blussen in de auto, boot, caravan of camper. De 1 kg poederblusser is gecertificeerd naar de Europese norm EN3 en voldoet aan de Nederlandse norm NEN-EN3. De poederblusser heeft een bluscapaciteit van 8A 34B. Het poeder wordt onder hoge druk uitgestoten waardoor het brandende materiaal effectief dooft. De poederblusser is ook gemakkelijk te bedienen met slechts één hand. Bovendien kunt u de poederblusser ook gebruiken met één hand. Door de praktische montagebeugel is de poederblusser gemakkelijk en snel te verplaatsen. Daarnaast is de poederblusser voorzien van een duidelijke druktestindicatie, waardoor u exact kunt zien of de brandblusser nog geschikt is om te gebruiken.

Brandblusser 2L AB F schuim + manometer.

5/5

Met de 2 liter AB F schuim brandblusser met manometer van ons merk heeft u een veilig gevoel bij het blussen van branden. Dit product heeft de volgende kenmerken: een geschikte vetblusser voor keukenbranden, 2 liter schuim en overige eigenschappen zoals 8A 70B 25F AFFF CE0029 EN3/7 PED 97/23/EC MED 96/98/EC. Ook is er een veiligheidsblad beschikbaar voor dit product. Deze brandblusser is speciaal ontwikkeld om branden van verschillende klassen te blussen, waaronder vetten. De 2 liter schuim brandblusser heeft een manometer waarmee u kunt controleren of deze nog goed werkt. Door de verschillende eigenschappen waar het product over beschikt is de brandblusser perfect voor elke situatie. U kunt deze brandblusser gebruiken in horeca gebieden of bij u thuis.

Prymos Universele spraybrandblusser.

5/5

De Prymos Universele brandblusser is een veelzijdig en onmisbaar veiligheidsproduct voor elke huishouding. Deze handige blusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden. Hij heeft een licht gewicht, is compact en met één hand te bedienen, waardoor het perfect is voor iedereen, ongeacht leeftijd. De blusser heeft een houdbaarheid/garantie van minimaal 5 jaar en is geschikt voor branden van klasse A, B en F. Bovendien is hij ook geschikt voor vetbranden en branden in of nabij elektrische installaties. Prymos heeft de meeste ervaring met spray brandblussers en heeft als enige de productie in eigen beheer. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en is de blusser zeer effectief dankzij de gepatenteerde Micro-Fog-Technology spuitknop. Deze technologie zorgt voor een gerichte straal, waardoor er weinig verspilling is. Bovendien heeft deze brandblusser een Blusrating van 5A, 21B, 15F (15 liter frituurvet). Kortom, de Prymos Universele brandblusser is een onmisbaar veiligheidsproduct voor vrijwel alle beginnende branden in en rond huis, kantoor of werkplaats.

Smartwares 10.018.56 Brandblusser 1kg Poeder Inclusief ophangbeugel Brandklasse ABC BSI Gecertificeerd.

5/5

De Smartwares BB1 Brandblusser is een krachtige brandblusser met een gecertificeerde Brandklasse ABC en een BSI-certificering. Deze poederbrandblusser is speciaal ontworpen om direct een brand te blussen. De brandblusser weegt slechts 1 kg, waardoor hij zeer handig is om in huis en op reis mee te nemen. De brandblusser wordt geleverd met een praktische ophangbeugel, zodat je hem gemakkelijk op de muur kunt monteren. Het blusspoeder is speciaal samengesteld voor een snelle en effectieve bluswerking. Het poeder heeft een extra grote dekking en blust branden die worden veroorzaakt door koolstof, olie, elektriciteit en andere brandbare materialen. Daarnaast heeft de brandblusser een hoge keuringsmarge voor het controleren van de inhoud en het blusvermogen. Met de Smartwares BB1 Brandblusser ben je altijd voorbereid en klaar om een brand te blussen.

Schuimblusser 6 liter Inclusief keuringssticker en bevestigingsbeugel 3 stuks Voldoet aan de wettelijke eisen.

5/5

Met de Schuimblusser 6 liter van Veiligheid Centraal bent u verzekerd van een betrouwbare en hoogwaardige brandblusser. Deze schuimblusser is uitgerust met een nozzle die een sproeipatroon geeft die de optimale bluskracht biedt. Daarnaast is de cilinder voorzien van een hoogwaardige polyesterpoeder coating aan de buitenzijde en een flexibele coating aan de binnenzijde. Het ventiel is vervaardigd van geperst messing en is uitgerust met een manometer en een testaansluiting. Bovendien is er een stalen voet aanwezig voor extra bescherming van de cilinder. Dit product wordt geleverd met een keuringssticker en 3 stuks bevestigingsbeugels om de schuimblusser op de juiste manier te bevestigen. De Schuimblusser 6 liter voldoet aan alle wettelijke eisen. Met de Schuimblusser 6 liter bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en veilige oplossing voor het bestrijden van brand. De hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën zorgen ervoor dat de schuimblusser optimale prestaties biedt. De speciaal ontworpen nozzle zorgt ervoor dat het blusschuim wordt verneveld waardoor de bluskracht wordt vergroot. Daarnaast heeft de schuimblusser een manometer en een testaansluiting waarmee de prestaties kunnen worden gecontroleerd. Met de inbegrepen keuringssticker en bevestigingsbeugels is het eenvoudig om de Schuimblusser 6 liter op de juiste manier te bevestigen.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

brandblusser productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 brandblussers hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede brandblussers kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale brandblussers te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 brandblussers je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een brandblusser en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een brandblusser. 

Een brandblusser bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een brandblusser niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede brandblusser kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een brandblusser bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een brandblusser bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een brandblusser kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een brandblusser zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een brandblusser je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze brandblussers test is voor ons de absolute winnaar deze brandblusser. Echter zijn alle brandblussers uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste brandblussers - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de brandblussers. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 brandblussers. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een brandblusser voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 brandblussers optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie brandblussers test

Iedereen die ermee in contact komt, moet de waarschuwingen van een brandblusser nooit over het hoofd zien. Neem bij twijfel zeker contact op met een professionele bedrijf om hier advies over te krijgen. Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen met deze brandblussers en ervoor te zorgen dat iedereen zich bewust is van de waarschuwingen. Met onze gids over brandblussers hebben we je geholpen om een goede keuze te maken uit de top 10. Het is belangrijk om te kijken naar je eigen behoeften in combinatie met de voorschriften en voorschriften van het product. De brandblusser die je kiest, moet veilig en betrouwbaar zijn. Maak de beste keuze voor een brandblusser waar je je veilig mee voelt en waar je je gezin en omgeving mee kunt beschermen.

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023