1. veiligheid
  2. video deurbel

De top 10 beste video deurbellen voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

Een deurbel is een praktische oplossing voor vandaag de dag. Je hebt geen last meer van vervelende belletjes en je kan je deur eenvoudig vanuit de bank openen. Wat nog beter is, is een video deurbel. Een video deurbel geeft extra veiligheid doordat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat. Maar met het uitgebreide aanbod komt ook de keuze voor de beste optie. Ben je toe aan hulp bij het uitzoeken naar de beste opties die er momenteel zijn van video deurbel? Wij zijn er voor je want we hebben een top 10 over video deurbel samengesteld, waarbij rekening is gehouden met de prijs en kwaliteit. Dat betekent dat er voor elk budget wel een goede optie is van video deurbel zodat eenieder aan zijn of haar trekken komt. Dus ben je benieuwd naar de top 10 van onze video deurbel? Lees dan snel verder en ontdek welke video deurbel het beste bij je past!

De top 10 video deurbellen voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een video deurbel. Niemand wil uren zoeken naar een video deurbel voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een video deurbel kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede video deurbel te vinden. De beste video deurbel staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste video deurbellen

De best geteste video deurbellen zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle video deurbellen vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste video deurbel dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 video deurbellen in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de video deurbellen vergelijking gemaakt. De video deurbellen vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de video deurbellen echt goede video deurbellen zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste video deurbellen

Wat is de beste video deurbel nou eenmaal? Wij hebben de top 10 video deurbellen zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een video deurbel tussen zitten. De top 10 video deurbellen bestaat uit de beste video deurbellen die er zijn, zodat iedereen een goede video deurbel kan kopen.

Hierbij wordt een video deurbellen test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de video deurbellen ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de video deurbellen zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste video deurbellen

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met deze video deurbel met camera en wifi van Zedar kun je je huis op afstand bewaken. Deze draadloze deurbel wordt geleverd met een ingebouwde 1080P camera, een draadloze gong met een T-ring geluid en een 32GB SD-kaart. Je kunt de deurbel gemakkelijk aansluiten op je wifi netwerk en deze heeft een ingebouwde accu zodat je geen kabels hoeft aan te leggen. De video deurbel met camera heeft een slimme bewegingsdetectie technologie, waarmee je onmiddellijk een melding krijgt wanneer er iemand aanbelt of bij je huis in de buurt komt. Je kunt de deurbel op afstand bedienen via de Zedar app en de camera geeft je een scherp beeld van wie er aanbelt. Je kunt ook gemakkelijk communiceren met bezoekers, zodat je ze eenvoudig instructies kunt geven. De deurbel heeft ook een nachtzicht functie, zodat je zelfs 's nachts helder kunt zien wie er aanbelt.

Doorsafe 6660 PRO Professionele internet camera video deurbel FHD 2MP via 2,4 of 5Ghz WiFi of netwerkkabel 32Gb.

5/5

Doorsafe 6660 PRO is een professionele internet camera video deurbel met een Full HD 2MP beeldkwaliteit. U kunt de camera op twee manieren verbinden met internet: via een 2,4 of 5Ghz WiFi-verbinding of via een netwerkkabel. De video deurbel heeft ook een ingebouwde opslagcapaciteit van 32Gb, zodat u opnamen kunt maken zonder abonnement. Met deze professionele internet camera kunt u uw woning perfect op afstand beveiligen, waardoor u altijd controle heeft over wie er aanbelt. De camera biedt een breed gezichtsveld van 180°, wat betekent dat uw bezoekers steeds in beeld zijn. U kunt de deurbel ook verlichten met LED-lampen, waardoor uw bezoekers duidelijk te zien zijn. Bovendien heeft u met deze camera ook toegang tot een bewegingsdetector, zodat u direct een melding krijgt wanneer er onverwacht beweging wordt gedetecteerd.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is een uitstekende oplossing voor beveiliging en gemak. De deurbel maakt gebruik van je bestaande deurbelbedrading voor continue stroom en beveiliging. Je kunt de deurbel ook draadloos bedienen met een batterij. Met deze deurbel krijg je een haarscherp beeld met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak. Zo kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent. Daarnaast krijg je ook een krachtige batterij die het mogelijk maakt om de deurbel ook draadloos te gebruiken. Met deze batterij kun je de deurbel tot wel een jaar gebruiken zonder opnieuw te moeten opladen. Ook heeft de Video Doorbell Wired een Night Vision-functie waarmee je ook in het donker helder kunt zien. Met deze functie kun je het buitengebied bij dag en nacht in de gaten houden.

Cless deurbel met camera inclusief chime draadloze Deurbel video deurbel.

5/5

De Cless Deurbel met Camera is een slimme en gebruiksvriendelijke deurbel die je de mogelijkheid geeft om altijd op de hoogte te blijven van bezoekers. De deurbel heeft een ingebouwde camera die je laat zien wie er voor de deur staat. Je krijgt een melding op je smartphone als er iemand op de bel drukt. Je kunt ook via de Tuya App praten en luisteren via de intercom. De Cless Deurbel met Camera heeft ook een chime draadloze deurbel die je kunt installeren in elk gebouw. De chime heeft een bereik van maximaal 150 meter, dus je kunt altijd op de hoogte blijven van bezoekers, zelfs als je niet thuis bent. De chime is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de deurbel kunt aanpassen aan je interieur. De Cless Deurbel met Camera is een geweldige manier om altijd te weten wie er voor je deur staat.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij met 1080p HD-video en Venetiaans Brons kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Je ontvangt direct een melding wanneer er iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd door de ingebouwde sensor. Als er veel beweging is bij je deur, kun je hiermee instellen welke meldingen je wilt ontvangen. Dankzij de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat. De Video Doorbell is de perfecte manier om je huis te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Met de tweede generatie batterij heb je een optimale prestatie met een langere levensduur. De 1080p HD-video en Venetiaans Brons maken het mogelijk om helder te zien wie er aanbelt, wat je ook bent of waar je ook bent. Met deze ring video deurbel ben je altijd voorzien van de beste beveiliging.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

Met de Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong kun je overal waar je bent je deur in de gaten houden. De slimme technologie zorgt ervoor dat je alle bezoekers meteen kunt zien, zelfs als je niet thuis bent. De deurbelset is voorzien van een 2-weg audioverbinding voor een goede communicatie met je bezoekers. De Eufy Video Deurbel Slim is ook voorzien van een slimme bewegingsdetectie om jouw huis veilig te houden. De beveiligingscamera bewaakt je voordeur en stuurt je een melding als er iemand in de buurt komt. Met de 1080P High Definition beeldkwaliteit kun je de bezoekers duidelijk zien. Ook kun je de beelden lokaal opslaan op een microSD kaart. De deurbel is batterij-aangedreven, dus je hebt geen last van kabels of stopcontacten in je voordeur. Met de IPX4-waterdichtheid kun je de deurbel ook gebruiken in vochtige omgevingen.

Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.

5/5

Eufy door Anker Video Deurbel is de perfecte oplossing voor het beveiligen van je huis. Met een krachtige, draadloze verbinding en een heldere HD-beeldkwaliteit, kun je met deze deurbel gemakkelijk zien wie er aan de deur staat, zelfs als je er niet bent. De deurbelset is voorzien van een HomeBase 2, waardoor je verbinding direct naar je mobiele apparaat wordt gestuurd wanneer iemand aanbelt. Deze draadloze Eufy door Anker Video Deurbel is uitgerust met twee installatieopties: montage aan de muur of bevestiging aan de deurpost. Met de meegeleverde montagemateriaal en duidelijke stapsgewijze handleiding is het eenvoudig om de deurbel te installeren. Bovendien is deze set ook voorzien van een IPX5-waterbestendigheid, waardoor hij geschikt is voor gebruik in elke weersomstandigheid. Om het gebruik van de Eufy door Anker Video Deurbel mogelijk te maken, heb je een WiFi-verbinding nodig.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

Met deze Ring Video Deurbel 2de generatie draadloos 1080p HD-video in zilver kun je altijd en overal contact maken met je bezoekers. Je ontvangt direct een melding wanneer er wordt aangebeld of als er beweging gedetecteerd wordt door de ingebouwde sensor. Met de geavanceerde bewegingszones, waaronder een close-up-zone, krijg je alleen meldingen wanneer je dat wilt. Op het moment dat je thuis bent of er niet bent, weet je altijd wie er voor je deur staat. Deze deurbel is gemakkelijk te installeren, heeft een geavanceerd design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om de deurbel te koppelen aan andere Ring-producten zoals beveiligingscamera's. Zo krijg je een volledig systeem voor het beveiligen van je huis. Je kunt de Ring Video Deurbel 2de generatie ook verbinden met Alexa-apparaten, zodat je meldingen kunt ontvangen via spraak.

Ring Video Deurbel 4 Draadloos 4HD-videokwaliteit Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel 4 is een innovatieve deurbel met vele handige functies. De deurbel biedt een 4K HD-video met een helder en scherp beeld, waardoor je je bezoekers duidelijk kunt zien. Ook heeft de deurbel een tweerichtingsspraakfunctie, waardoor je direct met je bezoekers kunt praten. De vernieuwde wifiverbinding zorgt ervoor dat je de deurbel in de hele woning kunt gebruiken. De Ring Video Deurbel 4 heeft ook een verwisselbare batterij, wat het opladen eenvoudig maakt. Met de Vooruitblikken via Pre-Roll in kleur kun je alle bewegingsgebeurtenissen inclusief de tijd en datum bekijken. Ook heeft de deurbel een nachtzichtfunctie, waardoor je zelfs in het donker je bezoekers kunt zien. Bovendien heeft de deurbel ook Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones. De Ring Video Deurbel 4 is dus een innovatieve deurbel met veel handige functies, waardoor je je woning beveiligd en je bezoekers altijd duidelijk kunt zien. De verwisselbare batterij, Vooruitblikken via Pre-Roll in kleur, HD-video, tweerichtingsspraak, nachtzicht en geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones maken de deurbel een must-have voor iedereen die de beveiliging van zijn woning wil verbeteren.

Gologi draadloze deurbel HD Video Deurbel Met Camera en Wifi Inclusief Gong Nederlandstalige app Waterdicht Met 32GB.

5/5

Het Gologi draadloze deurbelpakket bevat een HD-videodeurbel met camera en wifi, een gong en een Nederlandstalige app. Deze deurbel is waterdicht, waardoor je er geen zorgen over hoeft te maken dat hij beschadigd raakt door slecht weer. De HD-videodeurbel geeft je een kristalheldere beeldkwaliteit met een breedzicht van 166 graden, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Het pakket bevat ook een gong, waarmee je de deurbel kunt instellen op verschillende toonhoogtes en volumes. In de Nederlandstalige app kun je de deurbel instellen op je smartphone of tablet, waarmee je de deurbel overal kunt bedienen. Bovendien heeft het pakket een 32 GB opslagcapaciteit, waarmee je al je foto's en video's kunt opslaan. Met de Gologi video deurbel ben je altijd goed voorbereid op bezoekers aan je deur.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

video deurbel productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 video deurbellen hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede video deurbellen kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale video deurbellen te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 video deurbellen je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een video deurbel en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een video deurbel. 

Een video deurbel bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een video deurbel niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede video deurbel kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een video deurbel bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een video deurbel bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een video deurbel kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een video deurbel zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een video deurbel je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze video deurbellen test is voor ons de absolute winnaar deze video deurbel. Echter zijn alle video deurbellen uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste video deurbellen - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de video deurbellen. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 video deurbellen. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een video deurbel voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 video deurbellen optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie video deurbellen test

Het is duidelijk dat er een breed aanbod is aan video deurbellen op de markt. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar model of naar iets dat wat meer opties heeft, er is voor ieder wat wils. Elk van de producten die we in onze top 10 hebben opgenomen, heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus kies de deurbel die bij je past! Daarnaast is het ook goed om na te denken over wat voor extra functies je graag zou willen. Met een video deurbel heb je toegang tot een heleboel technologie die je portiek beveiligt en een gemakkelijkere manier biedt om je verkeer te beheren. Vergeet dus niet om deze opties te overwegen en zorg ervoor dat je de juiste video deurbel vindt! Denk er ook aan dat je er altijd voor kunt kiezen om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. Wees gerust, we helpen je graag bij het vinden van de beste video deurbel voor jouw behoeften.

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023