1. veiligheid
  2. slimme deurbel

De top 10 beste slimme deurbellen voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

Heb jij ooit al een slimme deurbel nodig gehad? Weet je hoeveel gemak deze kan bieden? Of ben je er nieuwsgierig naar? In dit artikel zetten we alle informatie over slimme deurbellen op een rij. Van de technologie die erachter schuilgaat tot aan de gebruiksvriendelijkheid van de verschillende apparaten. We hebben de top 10 van de beste slimme deurbellen geselecteerd voor ieders budget. Dus als je op zoek bent naar een slimme deurbel, sta je op het juiste adres! Laten we beginnen!

De top 10 slimme deurbellen voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een slimme deurbel. Niemand wil uren zoeken naar een slimme deurbel voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een slimme deurbel kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede slimme deurbel te vinden. De beste slimme deurbel staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste slimme deurbellen

De best geteste slimme deurbellen zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle slimme deurbellen vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste slimme deurbel dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 slimme deurbellen in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de slimme deurbellen vergelijking gemaakt. De slimme deurbellen vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de slimme deurbellen echt goede slimme deurbellen zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste slimme deurbellen

Wat is de beste slimme deurbel nou eenmaal? Wij hebben de top 10 slimme deurbellen zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een slimme deurbel tussen zitten. De top 10 slimme deurbellen bestaat uit de beste slimme deurbellen die er zijn, zodat iedereen een goede slimme deurbel kan kopen.

Hierbij wordt een slimme deurbellen test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de slimme deurbellen ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de slimme deurbellen zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste slimme deurbellen

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Het is Zedar gelukt om de beste deurbel met camera te creëren. Deze video deurbel met wifi draadloos op accu biedt een scherpe beeldkwaliteit met een 1080P HD-resolutie. De camera heeft een 180° groothoeklens zodat je optimaal zicht hebt op je voordeur. De deurbel is voorzien van een draadloze gong met een echte T-ring geluid, zodat je altijd weet wanneer er iemand aanbelt. De 32GB SD-kaart kan bijna 2 maanden aan opnames opslaan. De Zedar video deurbel is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met de Zedar app kun je de bel eenvoudig bedienen en je krijgt meldingen op je smartphone wanneer iemand aanbelt. Ook kun je altijd contact maken via twee-weg audio en het scherm van je telefoon. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gebeurt bij je voordeur.

ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom Compacte waterdichte deurbel met camera met 7 inch kleurenscherm Bekijken en.

5/5

Met de ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom heeft u altijd zicht op wie er voor de deur staat. Deze set bevat een kleurenscherm van 7 inch om binnenshuis de beelden te bekijken. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een ELRO Intercom App. Door deze app kunt u op ieder moment vanuit uw smartphone zien wie er voor de deur staat. U kunt met de persoon in kwestie communiceren of foto’s en video’s maken. De ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom is waterdicht en compact, waardoor het geïnstalleerd kan worden bij verschillende soorten deuren. Met de ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom weet u altijd wie er aan de deur staat.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Deurbel Wired Bedraad biedt een innovatieve manier om uw huis te beveiligen. Deze slimme deurbel is eenvoudig te installeren en te gebruiken. U kunt de deurbel op uw bestaande deurbelbedrading aansluiten voor een continue stroomvoorziening en beveiliging. Bovendien biedt de deurbel HD-video met 1080p-resolutie, livebeeld en tweerichtingsspraak, waardoor u vanuit elke locatie kunt zien, horen en spreken met iedereen die voor de deur staat. De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder motion-activated alerts en on-demand video. U kunt ook op afstand toegang krijgen tot uw deurbel en deze bedienen via uw smartphone of tablet. Er is een privacymodus beschikbaar om uw huis te beveiligen als u niet thuis bent. Verder is de deurbel voorzien van een infrarood-nachtzicht, waardoor u ook 's nachts duidelijk kunt zien wie er voor uw deur staat.

Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.

5/5

Met de Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset heb je altijd controle over je voordeur. De set is voorzien van een duurzame, draadloze deurbel en de HomeBase 2. De set biedt een slimme vervanging voor je oude deurbel en bevat geavanceerde technologie, zoals AI-gezichtsherkenning, waardoor je altijd weet wie er aan de deur staat. De set is eenvoudig te installeren en werkt met WiFi, zodat je altijd op de hoogte blijft. De deurbel heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker, waardoor je gesprekken met bezoekers voeren en mensen op afstand laten weten dat je er bent. Ook heeft de set een helder 2K-videobeeld van je voordeur, waardoor je precies kunt zien wie er aan de deur staat. Met de gratis EufySecurity-app kun je ook op afstand de deurbel bedienen. Bovendien is de set voorzien van een IP65-weerbestendige behuizing, waardoor hij bestand is tegen vuil en water.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

Deze innovatieve draadloze deurbel is ontwikkeld door Anker, een wereldwijde leider in draadloze technologie. De Eufy Video Deurbel Slim biedt een betrouwbare en duurzame ervaring die uw huis beveiligt. Het heeft een batterij die ongeveer 12 maanden meegaat en kan worden gevoed via de meegeleverde adapter. De Eufy Video Deurbel Slim is uitgerust met een krachtige 1080p full HD-camera waarmee u foto's en video's kunt maken met een grote resolutie. Het heeft ook infrarood nachtzicht en een 2-weg audio-systeem, waardoor u eenvoudig kunt communiceren met bezoekers bij de deur. U kunt ook de meegeleverde slimme gong gebruiken om het signaal te versterken in lange of harde muren. Met deze slimme deurbel kunt u eenvoudig een alarmactiverende knop instellen om te waarschuwen voor indringers. De Eufy Video Deurbel Slim is tevens voorzien van een meldingssysteem dat uw smartphone notificaties stuurt wanneer iemand bij uw deur aankomt. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van bezoekers, zelfs als u er niet bent. Met de Eufy Video Deurbel Slim kunt u een gerust hart hebben als het gaat om veiligheid en beveiliging.

Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij.

5/5

De Nest Deurbeldrukker is een innovatieve oplossing voor iedereen die meer veiligheid en controle wil bij hun huis. Deze draadloze videodeurbel wordt gevoed door batterijen, waardoor je deze gemakkelijk zelf kunt installeren zonder het gebruik van een stopcontact. Met de Nest Deurbeldrukker krijg je activiteitsmeldingen op je smartphone wanneer er iemand bij je deur staat. Dankzij de HD-camera en het 180°-zichtsveld kun je altijd zien wat er voor je deur gebeurt en reageren via de twee-weg audio. Met de Nest Deurbeldrukker heb je overal toegang tot je huis, waar je ook bent. Je kunt rechtstreeks communiceren met bezoekers via je smartphone, ook als je er niet bent. Met de slimme nachtzichtfunctie kun je zelfs 's nachts zien wat er voor je deur gebeurt. De Nest Deurbeldrukker is de perfecte oplossing om je huis veilig en georganiseerd te houden.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons biedt een superieure deurdetectie. De deurbel heeft een HD-videoresolutie van 1080p en een venetiaans brons afwerking. Deze deurbel is uitgerust met een intelligente bewegingssensor en heeft een nieuwe close-up-zone voor nog betere deurdetectie. Het slimme design stelt je in staat om vanaf elke locatie te zien, horen en praten met bezoekers. De meldingen worden direct naar je telefoon gestuurd wanneer er iemand aanbelt of er beweging wordt gedetecteerd. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de close-up-zone, ontvang je alleen de meldingen die je wilt. Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons weet je altijd wie er voor de deur staat.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) is een draadloos HD-videobel-systeem dat je de mogelijkheid geeft om de deur vanaf elke locatie te zien, horen en zelfs te praten met bezoekers. Met deze innovatieve deurbel ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent. De Video Doorbell 2 is voorzien van een 1080p HD-camera met een breed gezichtsveld en een verstelbare bewegingssensor, waaronder de nieuwe close-up-zone, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer je dat wilt. Daarnaast is het systeem uitgerust met verschillende verlichtingen, waaronder infrarood nachtvisie, waardoor je de deur in de avonduren en bij slecht weer kunt overzien. Bovendien is de Video Doorbell 2 uitgerust met een weerbestendige behuizing, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden.

Ring Video Deurbel 4 Draadloos 4HD-videokwaliteit Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel 4 is een draadloze deurbel met 4HD-videokwaliteit in een chique zilveren kleur. De deurbel is voorzien van verbeterde wifi waardoor je makkelijk verbinding maakt met je smartphone. De verwisselbare batterij maakt het opladen van de deurbel eenvoudig. Met de Pre-Roll functie in kleur krijg je alle bewegingsgebeurtenissen direct in je beeld. De HD-video zorgt ervoor dat je duidelijk beeld krijgt van wie er voor je deur staat. Met de Tweerichtingsspraak kan je gemakkelijk communiceren met wie er voor je deur staat. Ook beschikt de Ring Video Deurbel 4 over Nachtzicht, zodat je ook in het donker kunt zien wie er voor je deur staat. Ten slotte heeft de deurbel ook Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones, dus je krijgt alleen meldingen als er iets gebeurt wat je wilt weten. Deze slimme en moderne deurbel is een must-have voor ieder huis.

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase.

5/5

Met de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase kun je je voordeur altijd in de gaten houden. De set bestaat uit één video deurbel met twee camera's. De eerste camera heeft een breed beeld en is geschikt voor het weergeven van grote gebieden. De tweede camera heeft een zoomfunctie en kan meer gedetailleerde beelden weergeven. Beide camera's staan op de deurbel bevestigd en zijn afzonderlijk te bedienen. De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset Draadloos is eenvoudig te installeren. De HomeBase is al bij de set inbegrepen en maakt het mogelijk om de video deurbel op afstand te bedienen. Met de HomeBase kun je de deurbel overal in en om het huis plaatsen. Door de stand-alone ondersteuning is er geen extra bekabeling of stroomvoorziening meer nodig. De deurbel is voorzien van een krachtige batterij waardoor je geen stroomkabels meer nodig hebt.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

slimme deurbel productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 slimme deurbellen hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede slimme deurbellen kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale slimme deurbellen te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 slimme deurbellen je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een slimme deurbel en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een slimme deurbel. 

Een slimme deurbel bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een slimme deurbel niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede slimme deurbel kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een slimme deurbel bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een slimme deurbel bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een slimme deurbel kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een slimme deurbel zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een slimme deurbel je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze slimme deurbellen test is voor ons de absolute winnaar deze slimme deurbel. Echter zijn alle slimme deurbellen uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste slimme deurbellen - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de slimme deurbellen. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 slimme deurbellen. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een slimme deurbel voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 slimme deurbellen optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie slimme deurbellen test

In deze gids heb je informatie gevonden over de verschillende opties die er zijn qua slimme deurbel. Iedere optie heeft zo z'n voordelen, maar je kan maar één kiezen. We hopen je geholpen te hebben met het vinden van de slimme deurbel die bij je behoeften past. Jouw keuze zal zeker zorgen voor een betere veiligheid bij jou thuis, zowel voor jou als je familie. Je hebt de verschillende opties gelezen in de top 10 van slimme deurbels. Het was zeker interessant om hierover te lezen. Als je een slimme deurbel gaat kiezen, doe dat dan met mate en bewust dat dit een investering is in een betere veiligheid. Koop niet alleen de slimme deurbel die het goedkoopste is, maar kies er eentje die past bij je behoeften. Als je er niet helemaal uitkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023