1. veiligheid
  2. tijdschakelaar

De top 10 beste tijdschakelaars voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

De strijd tegen energieverspilling is een serieuze zaak en vraagt om technologische innovatie. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat het gebruik van een tijdschakelaar een gemakkelijke manier is om een aanzienlijke hoeveelheid energie te besparen. Of je nu op zoek bent naar kostenbesparing, een specifieke functie of gewoon een betrouwbare oplossing, wij laten je zien welke tijdschakelaars de beste keuzes zijn. Bedenk dat je niet alleen inspanningen moet doen om energie te besparen, maar ook je geld. Daarom hebben we tijdschakelaars geselecteerd die niet alleen betrouwbaar en energiebesparend zijn, maar ook een redelijke prijs hebben. Maak je geen zorgen als je niet precies weet wat je moet kiezen, want wij hebben hier alle informatie over de top 10 tijdschakelaars voor je.

De top 10 tijdschakelaars voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een tijdschakelaar. Niemand wil uren zoeken naar een tijdschakelaar voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een tijdschakelaar kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede tijdschakelaar te vinden. De beste tijdschakelaar staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste tijdschakelaars

De best geteste tijdschakelaars zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle tijdschakelaars vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste tijdschakelaar dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 tijdschakelaars in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de tijdschakelaars vergelijking gemaakt. De tijdschakelaars vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de tijdschakelaars echt goede tijdschakelaars zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste tijdschakelaars

Wat is de beste tijdschakelaar nou eenmaal? Wij hebben de top 10 tijdschakelaars zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een tijdschakelaar tussen zitten. De top 10 tijdschakelaars bestaat uit de beste tijdschakelaars die er zijn, zodat iedereen een goede tijdschakelaar kan kopen.

Hierbij wordt een tijdschakelaars test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de tijdschakelaars ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de tijdschakelaars zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste tijdschakelaars

PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

5/5

De PuroTech® slimme stekkers: de perfecte manier om jouw woning te automatiseren. Met deze handige plug-in stekkers kun je jouw lampen op afstand bedienen met de gratis Smart Life app. Geen hub meer nodig. Je kunt zelfs een tijdschakelaar instellen en automatische aan/uit programma's maken. Zo ben je altijd zeker dat jouw lampen uitgaan als je op vakantie bent. Met de PuroTech® slimme stekkers krijg je ook inzicht in het verbruik. Dankzij de energiemeter ben je altijd op de hoogte van jouw energieverbruik. En wil je je lampen bedienen met je stem? Geen probleem! Deze slimme plug-in stekkers zijn volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Koop de voordeelverpakking van 4 stuks en transformeer jouw huis in een slimme woning!

Slimme Stekker Met Energiemeter Tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 Stuks Voordeelverpakking.

5/5

Met de Slimme stekker met Energiemeter Tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 Stuks Voordeelverpakking kun je nauwkeurig de energieverbruik van jouw apparaten meten. De slimme stekker is eenvoudig te gebruiken, je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en koppelen met je smartphone. Met deze slimme stekker kun je al je apparaten afstandsbedienen, zelfs als je er niet bent. Je kunt ze inschakelen of uitschakelen met de gratis app, zodat je geen stroom verspilt. Je kunt ook de stroomverbruik van je apparaten in de gaten houden, zodat je inzicht krijgt in de kosten en je energieverbruik kunt beheren. Met de Slimme stekker met Energiemeter Tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 Stuks Voordeelverpakking kun je je verbruik nog verder verminderen door scheduleren. Je kunt instellen wanneer je apparaten aan en uit gaan, zo kun je je energieverbruik verder verminderen. Je kunt ook het energieverbruik van je apparaten analyseren en vergelijken, zo krijg je een beter inzicht in je verbruik. Met deze slimme stekker kun je energie besparen en geld uitsparen.

Q-Link schakelklok mechanisch vierkant.

5/5

De Q-Link Schakelklok 16A 230V 3500W 96 schakelmomenten per 15min Analoge schakelklok 0301015 is een mechanische vierkante schakelklok met een stroomsterkte van 16A en een spanning van 230V. De klok biedt een vermogen tot 3500W en heeft een schakelmoment van 96 per 15 minuten. De schakelklok is gemaakt van high-end materialen en heeft een robuust, modern design. Het is geïntegreerd met een eenvoudig bedieningssysteem en is eenvoudig te installeren. De klok is voorzien van een veiligheidsslot en is daardoor uiterst betrouwbaar. De Q-Link Schakelklok heeft een origineel nummer van 0301015 en wordt verpakt in 1 Blister a 1 Stuk. De schakelklok is helaas niet geschikt voor gebruik in België. Met de Q-Link Schakelklok kunt u uw elektrische apparaten op afstand bedienen en instellen. U kunt dus gemakkelijk de verlichting, ventilatoren, verwarming, kachels en andere apparaten regelen.

Tijdschakelaar voor binnen Schakelklok Tijdschakelaar digitaal Schuko 230v en 3600W.

5/5

Met deze McPower tijdschakelaar krijgt u een handig apparaat dat uw energieverbruik en beveiliging verbetert. Het is een krachtige schakelklok met een vermogen van 3600 watt en een Schuko aansluiting. De schakelklok heeft een digitaal display waarmee je gemakkelijk de tijden kunt instellen waarop je de apparaten aan- en uitzet. De tijdschakelaar is uitgerust met een krachtige stroomonderbreker, zodat je zeker bent van een goede bescherming bij stroomuitval. Daarnaast is het apparaat geschikt voor gebruik binnen en heeft het een wit design dat goed in elke omgeving past. Ook is de schakelklok eenvoudig te bedienen en te programmeren. Met deze tijdschakelaar kun je dus gemakkelijk de stroom voor verschillende apparaten in huis of op kantoor regelen. Zonde van energie voorkomen en je huis en werkplek beveiligen? Kies dan voor deze praktische tijdschakelaar.

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met de slimme stekker van Smartify kunt u gemakkelijk alle apparaten in uw huis slim maken. De stekker is voorzien van een tijdschakelaar en een energie meter. Daardoor kunt u de stroomverbruik van uw apparaten in de gaten houden en deze automatisch uitschakelen wanneer u dit wenst. De slimme stekker is zeer eenvoudig te installeren en werkt alleen met een 2.4 Ghz Wifi verbinding. U kunt de stekker bedienen via uw mobiele telefoon, tablet of computer en de stekker is ook compatibel met stembediening via Google Home of Amazon Alexa. U kunt de stekker ook programmeren om op bepaalde tijden in- of uit te schakelen, wat uw energieverbruik aanzienlijk kan verminderen. Bovendien heeft de stekker een compact en elegant ontwerp, waardoor hij mooi in uw huis past.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A.

5/5

Met de Iqonic Slimme stekker heb je geen dure installateur meer nodig om jouw woning te automatiseren. De slimme stekker is eenvoudig te installeren via de gratis SmartLife app. Met deze app pas je de instellingen aan voor jouw apparaten waardoor je vanaf de andere kant van de wereld jouw lampen aan en uit kunt zetten. In de app is de Energiemeter een handig hulpmiddel om een duidelijk overzicht te krijgen van het stroomverbruik per dag en maand. Met de tijdschakelaar kun je gemakkelijk automatische aan/uit programma's voor jouw lampen maken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vergeten van het uitzetten van de lampen als je op vakantie gaat. Bovendien is de Iqonic slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa waardoor je jouw lampen ook met je stem kunt bedienen. Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A maak je jouw woning volledig slim.

Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar.

5/5

De Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar is de perfecte oplossing als je je verlichting en andere apparaten wilt automatiseren. Deze timer beschikt over een intuïtieve bediening en kun je eenvoudig instellen op het gewenste tijdstip. Bediening is eenvoudig door middel van de draaiknop, waarmee je de aan- en uit-tijdstippen kunt instellen. De TM101 is geschikt voor het aansluiten van verlichting en andere elektrische apparaten van maximaal 3500 Watt. De timer is ook veilig in gebruik, want hij voorkomt overbelasting. Tevens is de timer energiebesparend, waardoor je energiekosten kunt verminderen. Ook voorkomt de timer inbraak, doordat er geen stroom door de verlichting stroomt als je er niet bent. De timer is eenvoudig te monteren, waardoor je direct kunt genieten van alle voordelen.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

De Iqonic Slimme Stekker is een slimme stekker die jouw woning automatiseert. Installeer deze eenvoudig via de gratis SmartLife app en stel vervolgens aan/uit programma's in voor jouw lampen. De tijdschakelaar is handig als je op vakantie bent of als je je lampen alleen met je stem wilt bedienen. Daarnaast houdt de Energiemeter bij hoeveel stroom jouw apparaten per dag en per maand verbruiken. Je krijgt 4 stuks in een set met een vermogen tot 16A. De slimme stekker is geschikt voor elke ruimte in je huis, of het nu je woonkamer, keuken of slaapkamer is. Je kunt de stekkers zelfs gebruiken voor je kleine apparaten zoals je tv, stofzuiger, airco of beveiligingscamera. De Iqonic slimme stekker is volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Met de slimme stekker heb je de mogelijkheid om jouw woning op afstand te bedienen en tegelijkertijd energie te besparen. Ga voor meer comfort en veiligheid met deze slimme stekker.

K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

De K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar is een handige apparaat waarmee je jouw huis slim en beheersbaar maakt. Je sluit je apparaten aan de stekker aan en kunt op elke locatie jouw energieverbruik en apparaten online beheren. Je kunt zelfs met je stem via Google Home of Amazon Alexa jouw apparaten in- en uitschakelen. Daarnaast kun je ook een schema instellen waarmee je apparaten automatisch in- of uitgeschakeld worden. Met de K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar heb je het complete overzicht over jouw energieverbruik en kun je op elk moment jouw apparaten bedienen. Door de slimme functies van de stekker kun je gemakkelijk energie besparen, wat goed is voor je portemonnee én het milieu. Dus waarom nog langer wachten. Ga slimme technologie gebruiken en bespaar energie.

Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok IP44, digitale Tijdschakelaar met stopcontact (weekschakelklok voor.

5/5

De digitale timer van Brennenstuhl heeft een IP44-beschermingsgraad, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en spatten. De schakelklok heeft een duidelijk LCD-scherm waarop je alle instellingen kunt zien. Met deze klok kun je comfortabel en eenvoudig alle elektrische toepassingen programmeren, zoals de verlichting, de radio of de verwarming. De timer heeft een energiebesparende stand-by-functie en kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van de oranje knoppen. Het bereik van de schakelklok is 1 minuut tot 28 dagen. U kunt de tijd instellen met een resolutie van 1 minuut. De klok heeft een geïntegreerde back-upbatterij, zodat de instellingen niet verloren gaan bij stroomuitval. Daarnaast heeft de timer een stekkeraansluiting voor eenvoudige installatie. De digitale schakelklok van Brennenstuhl is een betrouwbare en veilige oplossing voor het programmeren van al uw elektronische toepassingen. De timer heeft een hoge IP44-beschermingsgraad, een duidelijk LCD-scherm, een energiebesparende stand-by-modus, een geïntegreerde back-upbatterij en een stekkeraansluiting. Met deze schakelklok kun je gemakkelijk programmeren, zelfs met een resolutie van 1 minuut.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

tijdschakelaar productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 tijdschakelaars hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede tijdschakelaars kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale tijdschakelaars te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 tijdschakelaars je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een tijdschakelaar en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een tijdschakelaar. 

Een tijdschakelaar bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een tijdschakelaar niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede tijdschakelaar kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een tijdschakelaar bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een tijdschakelaar bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een tijdschakelaar kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een tijdschakelaar zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een tijdschakelaar je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze tijdschakelaars test is voor ons de absolute winnaar deze tijdschakelaar. Echter zijn alle tijdschakelaars uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste tijdschakelaars - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de tijdschakelaars. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 tijdschakelaars. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een tijdschakelaar voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 tijdschakelaars optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie tijdschakelaars test

Om het kiezen van een tijdschakelaar eenvoudiger te maken, hebben we een selectie gemaakt van 10 producten. Al deze producten hebben de hoogste kwaliteit en prestaties, zodat jij gemakkelijk de beste tijdschakelaar voor jouw beefhoven kunt kiezen. Als je op zoek bent naar meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat je onze lijst met top 10 producten nuttig hebt gevonden bij het zoeken naar de beste tijdschakelaar. Wanneer je deze tips volgt, dan twijfelen we er niet aan dat je de tijdschakelaar vindt die het best bij je wensen aansluit. Vergeet niet, voor al je vragen staat ons team altijd klaar om je verder te helpen!

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023