1. veiligheid
  2. slimme stekker

De top 10 beste slimme stekkers voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

Het besparen van energie en geld kan gemakkelijker gemaakt worden door een slimme stekker. De technologie is er en daarom bieden wij je de top 10 van de beste slimme stekkers die er momenteel verkrijgbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij aankoop. Van betaalbare alternatieven tot producten die een hoge kwaliteit hebben, wij hebben een uitgebreid overzicht samengesteld. Dus als je op zoek bent naar een slimme stekker dan ben je hier aan het juiste adres.

De top 10 slimme stekkers voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een slimme stekker. Niemand wil uren zoeken naar een slimme stekker voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een slimme stekker kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede slimme stekker te vinden. De beste slimme stekker staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste slimme stekkers

De best geteste slimme stekkers zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle slimme stekkers vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste slimme stekker dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 slimme stekkers in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de slimme stekkers vergelijking gemaakt. De slimme stekkers vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de slimme stekkers echt goede slimme stekkers zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste slimme stekkers

Wat is de beste slimme stekker nou eenmaal? Wij hebben de top 10 slimme stekkers zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een slimme stekker tussen zitten. De top 10 slimme stekkers bestaat uit de beste slimme stekkers die er zijn, zodat iedereen een goede slimme stekker kan kopen.

Hierbij wordt een slimme stekkers test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de slimme stekkers ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de slimme stekkers zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste slimme stekkers

Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 2 Stuks 10A.

5/5

Met de Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter kunt u uw dagelijkse leven makkelijker maken. Deze slimme stekker is uitgerust met de laatste technologie voor het bedienen van uw apparaten en het monitoren van energieverbruik. De slimme stekker heeft een dubbele stekkeromgeving en is voorzien van een 2.4GHz WIFI-verbinding. Het is gemakkelijk te installeren en werkt met enkele apparaten. Met de Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter kunt u uw apparaten aan- en uitschakelen met één druk op de knop. U kunt ook programma's instellen voor de automatische aan- en uitschakeling van uw apparaten. Daarnaast kunt u met deze slimme stekker uw energieverbruik monitoren. U krijgt een duidelijk beeld van wat er in uw huis aan energie wordt verbruikt. De Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter is ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Dankzij de speciale IP44-bescherming is de stekker waterdicht. Met de Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter heeft u alles wat u nodig heeft voor een slimme, energiezuinige levensstijl. De stekker is verkrijgbaar in een set van twee stekkers, waarmee u tot 10A stroom kunt aan.

Ledvion Slimme stekker Energieverbruiksmeter Smart WiFi Stekker.

5/5

De Ledvion Slimme stekker Energieverbruiksmeter Smart WiFi Stekker is een slimme stekker die het mogelijk maakt om niet-slimme elektrische apparaten zoals tafellampen, ventilatoren en tv's op afstand te bedienen. Met deze slimme stekker kun je eenvoudig timers en scenario’s instellen, waardoor je woonomgeving slim en intuïtief kan worden ingericht. Deze slimme stekker is via wifi en met de gratis Smart Life app, die beschikbaar is voor iOS en Android, te bedienen. Zo kun je de stekker op afstand bedienen, zodat je niet meer thuis hoeft te zijn om het licht aan te zetten of je apparatuur uit te schakelen. Bovendien kun je individuele energieverbruiksgegevens bijhouden, waardoor je een beter beeld krijgt van je stroomverbruik en energiebesparing. Deze smart stekker is eenvoudig te bedienen en werken met, waardoor je helemaal overstag gaat van de gemakken die deze stekker te bieden heeft.

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met deze Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter bent u in staat om alle elektrische apparaten in uw huis op een slimme manier te bedienen. De stekker heeft een aantal geweldige functies waarmee u uw apparaten op afstand kunt bedienen. Als u een 2.4 GHz Wifi-verbinding heeft, kunt u deze stekker gebruiken om uw apparaten op afstand te bedienen. U kunt ook een tijdschakelaar instellen, zodat uw apparaten op een bepaald tijdstip automatisch kunnen worden uitgeschakeld. Daarnaast heeft de stekker ook een energie-meter die uw energieverbruik bijhoudt, zodat u inzicht krijgt in de energiekosten. De stekker is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken, vervolgens kunt u de Smartify-app downloaden en het apparaat verbinden met uw wifi-netwerk. Daarna kunt u al uw apparaten gemakkelijk bedienen via de app. U kunt ook meerdere apparaten tegelijk bedienen, waardoor het bedienen van uw apparaten een fluitje van een cent wordt. U kunt ook meerdere stekkers tegelijk gebruiken, waardoor u uw hele huis slim kunt maken.

Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

5/5

Met deze slimme stekker WiFi kun je op afstand je apparaten en verlichting bedienen met je telefoon. Je hebt geen hub nodig om de stekker te laten werken en je hoeft ook geen extra software te installeren. Je kunt de stekker verbinden met je thuisnetwerk en dan kun je de apparaten en verlichting bedienen via je telefoon. Deze slimme stekker heeft ook een energie-monitoring functie. Je kunt de stroomverbruik van je apparaten in real time bekijken. Hierdoor kun je je stroomverbruik beter controleren en kun je de energierekening verlagen. Met deze stekker kun je de stroomverbruik van elke afzonderlijke stekker monitoren en zelfs programmeren om op een bepaalde tijd aan of uit te gaan. Deze slimme stekker WiFi is ideaal voor gebruik in huis of kantoor. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De stekker is verkrijgbaar in een 16A-variant en heeft een stroomschakelaar en LED-indicatoren. De stekker heeft ook een IP44-waterbestendigheidsniveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je hem buiten gebruikt. Met deze slimme stekker kun je verschillende apparaten, verlichting en andere elektrische apparatuur op afstand bedienen.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter kun je jouw woning eenvoudig automatiseren. Met de gratis SmartLife app is de installatie een fluitje van een cent. Zo kun je vanaf de andere kant van de wereld jouw lampen aan- en uitzetten. In de app zie je bij de energiemeter een duidelijk overzicht van het stroomverbruik per dag en maand. De slimme stekker heeft ook een handige tijdschakelaar om automatische aan/uit programma's te maken. Ideaal als je op vakantie bent. Daarnaast is de stekker ook compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Zo kun je de lampen ook bedienen met je stem. Met deze 4 stuks stekkers kun je jouw woning op een slimme manier verlichten.

TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack.

5/5

De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack maakt energiebesparing eenvoudig en veilig. Deze slimme stekker is ontworpen met een kleine, platte vormgeving, waardoor hij bijna onzichtbaar is in elke stopcontact. Met de slimme stekker kun je de stroom van verbonden apparaten beheren en controleren via de Tapo app. Je kunt ook een timer instellen om apparaten automatisch in- en uit te schakelen en zo energie te besparen. De Tapo app maakt het ook mogelijk om je verbonden apparaten te beheren vanaf elke locatie. Je kunt de stroom van de apparaten zien en de status ervan in de gaten houden. Bovendien kun je met de app meerdere gezinsleden toevoegen om het beheer te delen. Met de Tapo app kun je je levensstijl ondersteunen en je gezin beschermen.

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

De Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland is een slimme manier om al je verlichting draadloos te bedienen. Met deze slimme stekker kun je je bestaande verlichting eenvoudig aansluiten en vervolgens aan- of uitzetten met de Philips Hue app of met je stem. Je kunt je verlichting ook op afstand bedienen, zelfs als je niet thuis bent. De Philips Hue slimme stekker heeft een compact en stijlvol formaat met een aan/uit-schakelaar aan de bovenkant. De stekker is voorzien van een randaarde (type F), waardoor hij geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Met de Philips Hue Bridge kun je de slimme stekker verder uitbreiden met extra functies zoals het instellen van timers. Je kunt je verlichting zo instellen dat hij precies op dat moment aangaat waarop jij wilt. Zo kun je je verlichting draadloos en op afstand instellen, waardoor je nooit meer je verlichting hoeft te controleren als je het huis uitgaat.

Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

5/5

Na installatie van de Hombli slimme stekkers, is het mogelijk om elk apparaat in je huis op afstand te bedienen. Je kunt de timerfunctie instellen om het apparaat op gezette tijden in- en uit te schakelen. Zo bespaar je energie en verminder je de kosten. Daarnaast krijg je met de energie-monitoring inzicht in het energieverbruik van je apparaten. De Hombli slimme stekkers zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen. Het instellen van timerfuncties en energie-monitoring is gemakkelijk te doen. Daarnaast is de slimme stekker voorzien van een veilige beveiliging door middel van een dynamische IP-adresverdeling. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige verbinding, waardoor je apparaten op afstand kunnen worden bediend. De Hombli slimme stekker is zeer geschikt voor gebruik met Amazon Alexa en Google Home. Met de stembesturing kun je de slimme stekker eenvoudig bedienen, zonder dat je de app hoeft te openen. Je kunt zelfs verschillende timerfuncties instellen met één simpele stemcommando. Met de Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks, heb je alles wat je nodig hebt om je apparaten slim te maken.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

Met de Nedis® SmartLife Smart Stekker kun je eenvoudig en op afstand elk elektrisch apparaat in huis bedienen. Of het nu gaat om het aan- en uitzetten van een lamp, tv of andere apparaten, deze stekkers maken het mogelijk. Te bedienen via je smartphone of tablet met de Nedis® SmartLife app, of je kunt de slimme stekkers koppelen aan de Google Home of Amazon Alexa om deze met je stem te bedienen. De stekkers zijn geschikt voor een maximum vermogen van 3680 W en hebben een temperatuurbereik van -10 tot 45 °C. Ze zijn geschikt voor type F (CEE 7/3) en werken met zowel Android™ als IOS. Kortom, met de Nedis® SmartLife Smart Stekker kun je elk elektrisch apparaat in huis eenvoudig en op afstand bedienen. Je kunt de stekkers instellen om op bepaalde tijden automatisch aan en uit te gaan, waardoor je energie bespaart. Ook kun je bijvoorbeeld een melding ontvangen als een apparaat is aangezet, of als er iets niet goed gaat. De stekkers zijn eenvoudig te installeren, waardoor je meteen kunt genieten van alle voordelen!

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

5/5

De Nedis SmartLife Smart Stekker is een eenvoudig te gebruiken draadloos smart-stopcontact. Het is uitgerust met een standaard Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) en kan tot 3680W aan stroom leveren. Voor buitengebruik is de stekker waterdicht IP44-gecertificeerd. Met deze stekker kun je ieder apparaat van buiten bedienen, zonder dat je er naar toe hoeft te gaan. De stekker is eenvoudig aan te sluiten met je Wi-Fi-router en je kunt de stekker bedienen met je Android™ of iOS-apparaat. De stekker kan gebruikt worden in temperaturen van -5 tot 40 °C. De stekker is ook voorzien van een veiligheidssysteem om te voorkomen dat er stroomuitval optreedt. Met de timerfunctie kun je ervoor zorgen dat apparaten automatisch uitgeschakeld worden wanneer je dit wilt. Daarnaast kun je ook meldingen ontvangen als er een stroomuitval optreedt. Zo weet je altijd dat je apparaat in de buitenlucht veilig en gecontroleerd wordt bediend.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

slimme stekker productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 slimme stekkers hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede slimme stekkers kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale slimme stekkers te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 slimme stekkers je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een slimme stekker en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een slimme stekker. 

Een slimme stekker bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een slimme stekker niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede slimme stekker kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een slimme stekker bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een slimme stekker bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een slimme stekker kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een slimme stekker zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een slimme stekker je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze slimme stekkers test is voor ons de absolute winnaar deze slimme stekker. Echter zijn alle slimme stekkers uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste slimme stekkers - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de slimme stekkers. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 slimme stekkers. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een slimme stekker voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 slimme stekkers optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie slimme stekkers test

Het gebruik van slimme stekkers is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Met een slimme stekker kun je op afstand apparaten bedienen en energie besparen. Na het lezen van dit artikel zal het je duidelijk zijn dat er veel verschillende opties zijn voor slimme stekkers. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van de top 10 stekkers. Hierdoor kun je gemakkelijk de optie kiezen die het beste bij je behoeftes past, zonder al te veel research. Als je nog met vragen zit kun je altijd nog contact met ons opnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat je hierdoor goed geïnformeerd en met een stukje extra kennis over slimme stekkers kunt je de beste optie voor jou kiezen. Dus nu is het aan jou om de beste slimme stekker te kiezen die het beste bij jouw behoeftes past.

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023