1. veiligheid
  2. kluis

De top 10 beste kluizen voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

Heb je waardevolle spullen die je wilt beschermen tegen diefstal of brand? Heb je schatkaarten die je wilt verbergen in een geheim compartiment? Dan heb je vast al bedacht dat een kluis de beste oplossing is. Maar welke kluis is de beste keuze? Wil je een kluis met cijferslot? Of liever een met vingerafdrukherkenning? Hier komen onze top 10 kluizen om je te helpen bij het kiezen.

De top 10 kluizen voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een kluis. Niemand wil uren zoeken naar een kluis voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een kluis kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede kluis te vinden. De beste kluis staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste kluizen

De best geteste kluizen zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle kluizen vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste kluis dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 kluizen in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de kluizen vergelijking gemaakt. De kluizen vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de kluizen echt goede kluizen zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste kluizen

Wat is de beste kluis nou eenmaal? Wij hebben de top 10 kluizen zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een kluis tussen zitten. De top 10 kluizen bestaat uit de beste kluizen die er zijn, zodat iedereen een goede kluis kan kopen.

Hierbij wordt een kluizen test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de kluizen ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de kluizen zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste kluizen

Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer.

5/5

Met deze Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer krijg je de kans om een bewuste keus te maken. Met deze kluis kun je je telefoon veilig opbergen en een timer instellen die je zal herinneren wanneer het tijd is om je telefoon weer op te pakken. Deze kluis is zwaar genoeg om te voorkomen dat je telefoon eruit kan vallen, maar licht genoeg om makkelijk te verplaatsen. De kluis wordt geleverd met een timer waarmee je de tijd kunt instellen dat je telefoon kan blijven. Op deze manier kun je je eigen tijd beheren en ervoor zorgen dat je altijd tijd besteedt aan wat echt belangrijk is. De Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer is een handige en veilige manier om je telefoon op te bergen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal waarmee je jarenlang plezier kunt hebben. De timer is eenvoudig te bedienen en kan gebruikt worden voor alle smartphones. Zo kun je je telefoon opbergen en er zeker van zijn dat je tijd niet meer verloren gaat. Kies voor de Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer en maak een bewuste keuze voor meer aandacht voor je dierbaren.

Earkings Kluis 20x32x20 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee.

5/5

De Earkings kluis is een robuuste en betrouwbare opslagruimte. De kluis heeft een afmeting van 20x32x20 cm en is voorzien van een cijferslot. Deze cijferslot is elektronisch en biedt daarmee optimale beveiliging. Het materiaal is gemaakt van stevig staal met een sterke frame constructie voor extra stevigheid. Bovendien zit er bevestigingsmateriaal bij, zodat je de kluis aan de vloer of aan de muur kan bevestigen. Daarnaast is de kluis voorzien van een afsluitbaar sleutelbord zodat je je sleutels ook buiten de kluis kunt bewaren. De kluis is licht in gewicht, maar biedt toch de gewenste stevigheid. Je kunt er dus op vertrouwen dat al jouw waardevolle spullen veilig en beschermd opgeborgen zijn. Bovendien heeft de kluis een stijlvol uiterlijk en past hij daarmee in iedere kamer.

iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje - 230x170x170.

5/5

De iBright elektronische kluis is een stevige, veilige en betrouwbare manier om al je waardevolle eigendommen te beschermen. Binnenin de kluis is er voldoende ruimte om al je documenten, waardepapieren, sieraden en andere kostbaarheden op te bergen. Ook is er een kledinghanger aanwezig zodat je kleding netjes kunt ophangen en beschermen. De iBright elektronische kluis is voorzien van een cijferslot. Deze cijfersloten zijn gecertificeerd en bieden een hoog niveau aan beveiliging. Daarnaast worden er bij de kluis twee noodsleutels meegeleverd. Zo heb je altijd een reserve sleutel, als het hoofdslot niet meer werkt. De kluis is gemaakt van sterk en duurzaam staal en heeft afgeronde hoeken. Hierdoor is de kluis ook geschikt voor kinderen. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal kun je de kluis ook aan de muur monteren. Zo is de kluis nog beter beschermd tegen diefstal. De iBright elektronische kluis heeft een afmeting van 230x170x170 cm, waardoor hij in elk vertrek of kantoor past. De kluis is geschikt voor het bewaren van verschillende items. Met de iBright elektronische kluis ben je verzekerd van optimale beveiliging voor al je waardevolle spullen.

Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis Met Cijferslot Geldkist Boekkluis Verborgen Kluis Met Cijferslot Veilig Geld En.

5/5

De geheime boekenkluis van Qumax garandeert uw veiligheid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw waardevolle spullen. Met een cijferslot kunt u eenvoudig een 3 cijferige code instellen. Deze code is voor iedereen onbekend, waardoor u kostbaarheden zoals geld, sieraden en andere waardevolle spullen eenvoudig opbergt. De boekkluis is speciaal ontworpen met een klassieke Engelse woordenboek look. Dit maakt het design stijlvol en elegant. Daarnaast is de kluis ook nog eens zeer stevig. Inbrekers zullen er niet snel op afkomen. Met deze geheime kluis bent u zeker van een veilig gevoel en kunt u gerust uw kostbaarheden opbergen.

Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot Sleutelslot Kluisje met Cijferslot incl. 2 Noodsleutels Muurbevestiging Set.

5/5

Zoek je een manier om je waardevolle spullen veilig op te slaan? Dan is de Fichero elektronische kluis met cijferslot een uitstekende keuze. Met deze kluis ben je verzekerd van optimale beveiliging. De kluis is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij bestand is tegen inbraak. Het cijferslot is een betrouwbaar slot dat alleen geopend kan worden door de juiste code in te voeren. Daarnaast wordt de kluis geleverd met twee noodsleutels, waarmee je de kluis in noodgevallen toch kunt openen. Ook is de kluis aan de muur te bevestigen, voor extra veiligheid. Zo maak je je waardevolle spullen eenvoudig en betrouwbaar onvindbaar voor anderen.

BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium

5/5

NO DESCRIPTION

LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal.

5/5

De LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal is een veiligheidsproduct dat al je waardevolle bezittingen en documenten bewaart. De kluis heeft een massieve stalen deur van 4,3 cm dik en een stalen wand van 1,5 mm dik. U kunt een code instellen tussen de 3 en 8 cijfers en deze aanpassen zo vaak als u wilt. Maakt u een fout bij het invoeren van de code? Geen probleem! De kluis is uitgerust met een externe batterijdoos en bijgeleverde masterkeys. Worden er 3 keer achter elkaar een verkeerde code ingevoerd, dan gaat het harde alarm van 130dB af. Ook kunt u de kluis aan de muur bevestigen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. De kluis heeft een inhoud van 8L, is 31 x 20 x 20 cm en weegt 4,5 kg. Bewaar je waardevolle documenten op een veilige manier, met de LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal.

De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021.

5/5

De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en de nieuwbouw model 2021 is een must voor elke zakelijke locatie. Deze kluis is gemaakt met een stevig, staal frame en een krachtige cilinder met 4 cijferige code. Deze kluis is ontworpen om te voldoen aan de hoge veiligheidsnormen die vereist zijn in de zorg, beveiliging en nieuwbouw. Met deze kluis is het mogelijk om tegen diefstal te beschermen, het is een bewezen manier om de toegang tot sleutels te beperken en te regelen. Dankzij de 4-cijferige code kunnen alleen jij en de ingewijde de sleutels krijgen. De sleutelkluis is ook voorzien van een vergrendelingssysteem, waardoor uw sleutels veilig opgeslagen zijn. De vergrendeling wordt geactiveerd met een sleutel en kan ook worden vergrendeld met een cijfercode. De kluis heeft ook een kleine lade waar u sleutels, documenten en andere items kunt opbergen. Er is ook een optie voor een extern alarm dat kan worden geactiveerd als iemand anders de kluis probeert te openen. De sleutelkluis is ook ontworpen voor eenvoudige installatie. De kluis kan worden bevestigd aan de muur of aan de deur met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. De kluis is ook voorzien van een LED-indicator die aangeeft wanneer de k.

MasterLock sleutelkluis 5401EURD Centraal opbergen van sleutels 118x83x34mm.

5/5

De Masterlock 5401EURD is een praktische en veilige manier om je sleutels op te bergen. Deze sleutelkluis heeft een stevig en sterk design en is 118x83x34mm groot, zodat er meerdere sleutels in kunnen worden opgeborgen. De kluis heeft een stevige deksel en twee speciale schroeven om de kluis goed af te sluiten. De kluis is voorzien van een kabel aan de achterkant, waarmee je hem aan een muur of ander voorwerp kunt bevestigen. Zo wordt voorkomen dat de kluis wordt meegenomen. De kluis heeft ook een sterke metalen constructie, waardoor de kluis bestand is tegen mogelijke breuk, vallen of stoten. Daarnaast is de sleutelkluis voorzien van een bedieningsknop, waarmee je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code voor Buiten Sleutelkastje Inclusief Wandmontage Sleutelkluisje Earkings Kluisje.

5/5

Dit sleutelkluisje met code voor buiten is het perfecte product voor al je buitenopslag noden. Het sleutelkluisje is gemaakt van stevig metaal, wat het bestand maakt tegen alle weersomstandigheden. Het kluisje heeft een stevig slot en een 4-cijferige code, waarbij alleen mensen met de code bij de sleutel kunnen komen. Het kluisje is geschikt voor 5-7 sleutels en wordt geleverd met de benodigde materialen voor wandmontage. Met deze sleutelkluis ben je verzekerd dat je sleutels altijd veilig zijn opgeborgen. De kast is niet alleen stevig en weerbestendig, maar ook nog eens beveiligd met een code. Geen angst meer dat iemand je sleutels vindt, zodat je zorgeloos je huis uit kunt gaan. Deze sleutelkluis is het perfecte product voor al je buitenopslag noden.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

kluis productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 kluizen hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede kluizen kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale kluizen te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 kluizen je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een kluis en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een kluis. 

Een kluis bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een kluis niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede kluis kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een kluis bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een kluis bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een kluis kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een kluis zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een kluis je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze kluizen test is voor ons de absolute winnaar deze kluis. Echter zijn alle kluizen uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste kluizen - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de kluizen. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 kluizen. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een kluis voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 kluizen optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie kluizen test

Zo, je hebt het gehad over de verschillende kluizen en wat je allemaal kunt doen met een kluis. Jij hebt nu een beter beeld gekregen over wat er allemaal mogelijk is met een kluis en wat er te kiezen is uit onze top 10 van de beste kluizen. Het is aan jou om te bepalen welke van deze opties het meest geschikt voor jou is, want een kluis is een persoonlijke keuze. Denk daarbij aan je budget, je behoeften en wat er precies voor veiligheid nodig is. Als je wilt weten welke het best bij je past, voel je dan vooral vrij contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van die beslissing.

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023