1. veiligheid
  2. slimme thermostaat

De top 10 beste slimme thermostaten voor je woning

Laatst bijgewerkt: 6 mei 2023

Als je op zoek bent naar de beste slimme thermostaat, zit je hier goed!

De top 10 slimme thermostaten voor je woning hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We willen namelijk voorkomen dat iedereen een lange tijd moet zoeken naar een slimme thermostaat. Niemand wil uren zoeken naar een slimme thermostaat voor je woning, terwijl je hem liever nu al in je handen hebt.

Daarom zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om makkelijker een slimme thermostaat kopen waar te maken. We hebben onderzoeken gehouden en we zijn gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen om een goede slimme thermostaat te vinden. De beste slimme thermostaat staan dan ook allemaal in deze tekst, zodat je geen uren hoeft te zoeken naar de ideale mogelijkheid voor je huis.

Keuzehulp bij het vergelijken van de best geteste slimme thermostaten

De best geteste slimme thermostaten zie je wel vaker op het internet voorbij komen. De ene website zegt dat ze alle slimme thermostaten vergeleken hebben, terwijl de andere website zegt dat alles echt goed getest is. Helaas is dit in de meeste gevallen niet waar. Daarom vonden wij het zo belangrijk om dit wel waar te maken. Als wij zeggen de best geteste slimme thermostaat dan menen we het ook echt.

Wij hebben hard ons best gedaan om de top 10 slimme thermostaten in elkaar te zetten. Hierbij hebben we de slimme thermostaten vergelijking gemaakt. De slimme thermostaten vergelijken was geen makkelijke taak, maar dit hebben we samen gedaan met onze deskundigen zodat we zeker weten dat de slimme thermostaten echt goede slimme thermostaten zijn.

Woonknallers.nl: Onze top 10 beste slimme thermostaten

Wat is de beste slimme thermostaat nou eenmaal? Wij hebben de top 10 slimme thermostaten zo voor je opgesteld dat er voor iedereen wel een slimme thermostaat tussen zitten. De top 10 slimme thermostaten bestaat uit de beste slimme thermostaten die er zijn, zodat iedereen een goede slimme thermostaat kan kopen.

Hierbij wordt een slimme thermostaten test uitgevoerd en daarnaast kijken we ook naar de slimme thermostaten ervaringen die er al online staan. Hierdoor weten we ongeveer hoe goed de slimme thermostaten zijn en of het door mensen aanbevolen wordt. De mening van voorgaande klanten die we meenemen zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld hebben van de opties.

Bekijk de top 10 beste slimme thermostaten

tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen.

5/5

Kies voor de tado° Slimme Thermostaat Starterskit v3+ inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen als je een bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen en 4 extra radiatoren wilt bedienen. Deze kit is perfect voor mensen die meer controle en flexibiliteit willen hebben over het verwarmen van hun huis. De slimme thermostaat is eenvoudig aan te sluiten op de bedrading van je huidige thermostaat. Zodra de thermostaat is geïnstalleerd, kun je de temperatuur via de tado°-app op je smartphone of tablet regelen. De geavanceerde slimme technologie past de temperatuur aan, afhankelijk van je locatie, je persoonlijke agenda en meer. Daarnaast kun je ook slimme radiatorknoppen installeren, waarmee je iedere individuele radiator kunt bedienen. De slimme radiatorknoppen zijn ontworpen om energie te besparen en de perfecte temperatuur in iedere kamer te creëren.

Netatmo Slimme Thermostaat Modulerend OpenTherm Cv-ketel.

5/5

Met deze slimme modulerende OpenTherm CV-ketel van Netatmo kun je je verwarming op een eenvoudige en zuinige manier bedienen. De thermostaat heeft een modulerende functie wat betekent dat de verwarming geleidelijk wordt gestookt naar de ingestelde temperatuur. Daardoor heb je meer rendement en energiebesparing. En dat is goed voor je portemonnee én het milieu. De thermostaat is heel eenvoudig te installeren, aan te passen en te bedienen. Je kunt de installatie zelf doen of je kunt een installateur inschakelen. Daarnaast kun je de thermostaat op afstand bedienen met je smartphone of tablet. Het beeldscherm geeft je direct inzicht in de temperatuur en het energieverbruik. Hierdoor kun je je verwarming precies zo instellen dat je het meest comfortabel en energiezuinig bent.

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad.

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een innovatieve en veelzijdige thermostaat die je kunt gebruiken voor je woning. Deze thermostaat is uitgerust met een geavanceerde technologie waardoor je eenvoudig je kamertemperatuur kunt aanpassen. Het bedieningspaneel heeft een gebruiksvriendelijke interface die je kunt bedienen met je vinger. Met het 7-inch LCD-scherm kun je de temperatuur en de luchtvochtigheid aflezen. Met de Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad kun je de temperatuur in je woning precies zo instellen als je dat wilt. Het is ook mogelijk om meerdere gebruikersprofielen te maken, waardoor iedereen in huis de temperatuur kan instellen die bij hem of haar past. Bovendien is de thermostaat voorzien van geofencing-technologie, waardoor de thermostaat automatisch de temperatuur aanpast als je het huis verlaat of binnenkomt. Daarnaast heeft deze thermostaat een energiebesparende functie waarmee je energie kunt besparen en je energierekening kunt verlagen.

AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel- Inbouw -Thermostaat Via Wifi App besturing -stembediening.

5/5

De AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel is een mooie en slanke thermostaat die u gemakkelijk in uw bestaande CV-ketel kunt installeren. De thermostaat is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een app voor Smart Life en stembediening. Met de app kunt u uw verwarming eenvoudig bedienen vanaf uw mobiele telefoon, waar u ook bent. U kunt de verwarming op afstand instellen, zodat uw huis lekker warm is wanneer u thuiskomt. Ook kunt u de temperatuur op een comfortabel niveau houden en energie besparen. U kunt zelfs kiezen voor verschillende temperatuurinstellingen voor verschillende momenten van de dag. De AVATO TUYA Slimme thermostaat is ook uitgerust met stembediening, waardoor u uw verwarming kunt bedienen met uw stem. Met deze slimme thermostaat heeft u de volledige controle over uw verwarming voordat u zelfs maar thuiskomt. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat u comfortabel en energiebesparend verwarmt.

Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen.

5/5

Met deze Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen heb je het perfecte waterverwarming systeem. De thermostaat is uitgerust met een kleurrijk touchscreen, waarmee je gemakkelijk het verwarmingsniveau en andere instellingen kunt aanpassen. Met de slimme wifi-besturing kun je het verwarmingsproces vanaf elke plek in de wereld bedienen, zodat je nooit meer te veel energie hoeft te verspillen. Met stembesturing kun je de thermostaat zelfs bedienen met je stem. De thermostaat is compatible met de meest populaire digitale assistenten, zoals Amazon Alexa en Google Home. Met deze slimme thermostaat kun je dus het waterverwarmingsproces volledig automatiseren en sturen, zodat je altijd het perfecte watertemperatuur hebt. De Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen is een uitstekende oplossing voor het verwarmen van water.

Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS.

5/5

Met de Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS kunt u uw verwarmingssysteem eenvoudig bedienen, waar u ook bent. Deze slimme thermostaat is uitgerust met een geavanceerd systeem dat leert hoe uw verwarmingsbehoeften zijn en uw verwarmingsschema automatisch aanpast, waardoor u meer energie bespaart. Deze thermostaat is voorzien van een duidelijk 5-inch LCD-scherm waarmee u de temperatuur en andere instellingen eenvoudig kunt bedienen. Om het te laten werken, hoef je alleen maar je CV-ketel aan de thermostaat te koppelen, waarna je de app kunt gebruiken om de instellingen vanaf elk apparaat te bedienen. Bovendien kunt u een timer instellen waarmee u energie kunt besparen door het verwarmingsschema te beheren. Om er zeker van te zijn dat de Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS compatibel is met uw verwarmingssysteem, raden we u aan de compatibiliteitschecker te gebruiken om de compatibiliteit te controleren. Deze thermostaat is ook ontworpen om gebruik te maken van geavanceerde beveiligingstechnologie om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Met deze thermostaat kunt u uw verwarmingssysteem op een energiebesparende manier bedienen.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant.

5/5

Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant kunt u een comfortabeler en energiezuiniger leven leiden. Met deze slimme thermostaat kunt u de temperatuur in uw huis altijd perfect instellen, waardoor u geld uitspaart op energiekosten. Het slimme systeem leert uw gewoonten en past de temperatuur aan aan de weersomstandigheden, zodat u altijd de beste thermische comfort heeft. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant kunt u ook slimme functies toevoegen aan uw bestaande thermostaat. U kunt de thermostaat bedienen met uw mobiele app, waarmee u de temperatuur vanaf elke locatie kunt instellen. Er is ook een geofencing-functie, waarmee de thermostaat automatisch de juiste temperatuur instelt wanneer u thuis of weg bent. Bovendien kunt u meerdere kamers afzonderlijk bedienen, waardoor u geld kunt besparen op energiekosten door gericht warmte te produceren.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant.

5/5

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is een innovatieve manier om energie te besparen. Met behulp van deze slimme thermostaat kun je je verwarmingssysteem automatisch aanpassen aan je dagelijkse routine en leefgewoonten. De installatie is eenvoudig: de bedrade thermostaat wordt per kabel aangesloten op de ketel. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ kun je je verwarming in verschillende ruimtes afzonderlijk aansturen. Je kunt bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer verwarmen als je thuiskomt. Of je kunt de temperatuur van je badkamer verlagen als je niet thuis bent. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de temperatuur van je verwarmingssysteem af te stemmen op de buitentemperatuur, waardoor je energiekosten verlaagt. De tado° Slimme Thermostaat V3+ is te bedienen met de gratis tado° app, waarmee je je verwarmingssysteem kunt aanpassen naar je eigen wensen. Je kunt bijvoorbeeld je verwarmingsschema's beheren of je kunt de temperatuur van je ruimtes eenvoudig aanpassen vanaf je smartphone. De thermostaat is ook compatibel met Amazon Alexa, waardoor je de temperatuur met je stem kunt aanpassen.

tado° Draadloze Temperatuursensor.

5/5

Met de tado° Draadloze Temperatuursensor kun je je Tado installatie uitbreiden met een slimme temperatuursensor. De sensor heeft een draadloos bereik en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in elk vertrek in je huis. Je kunt de sensor instellen om je huis in staat te stellen de temperatuur in elk vertrek te monitoren. De tado° Draadloze Temperatuursensor heeft een lange levensduur van meer dan 5 jaar. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface, een lange batterijduur en is eenvoudig te bedienen met een smartphone of tablet. De sensor is ook geschikt voor gebruik met Google Home of Amazon Alexa, zodat je de temperatuur in je huis met je stem kunt regelen. De sensor is ook geschikt voor het monitoren van luchtvochtigheid, zodat je beter kunt beheersen hoe comfortabel de lucht in je huis is.

Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad).

5/5

De Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad) biedt een unieke manier om uw woning comfortabel te verwarmen. Deze thermostaat is eenvoudig te bedienen met het touchscreen of de gratis app EasyControl voor Android of iOS. Door het Ambient Light systeem kunt u zelfs zien welke temperatuur u heeft ingesteld. De verschillende kleuren geven aan of de temperatuur wordt verhoogd of verlaagd. De Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad) heeft een geïntegreerde 7-daagse klok, waardoor u zelfs geavanceerde programma's kunt instellen. Ook kunt u met deze thermostaat kiezen voor een comfortabele modus, waarmee u een temperatuur instelt die uw woning een comfortabel gevoel geeft. Er is ook een handige overzichtelijke energy monitor beschikbaar, waarmee u de energieverbruiksgegevens eenvoudig kunt bekijken.

Inhoudsopgave

Cor
Cor

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik heet Cor en ik ben de auteur. Ik ga graag aan de slag om informatie te onderzoeken en dit te vertalen in een begrijpbare tekst. Ik ben een echte decoratie liefhebber en ik hou ervan om een woning goed in elkaar te zetten. Daarom vind ik het ook leuk om hier over te schrijven en verschillende tips met mensen te delen. 

slimme thermostaat productvergelijking - Vragen en antwoorden

Een top 10 slimme thermostaten hebben wij natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben hiervoor gekozen zodat iedereen een goede slimme thermostaten kan vinden, zonder hier de hele tijd naar te hoeven zoeken. Op internet staan er namelijk zoveel verschillende dingen dat het lastig kan zijn om de ideale slimme thermostaten te vinden. 

We hebben toen besloten dat de top 10 slimme thermostaten je hier eenvoudig bij kan helpen. Zo hoef je niet te zoeken naar een slimme thermostaat en dit scheelt je een hele hoop tijd. Uiteindelijk kan het je ook een hoop geld schelen, omdat je dan de juiste prijs betaalt voor een slimme thermostaat. 

Een slimme thermostaat bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken welke mogelijkheden je hebt. Je bestelt een slimme thermostaat niet via ons, maar via één van onze partners. Zo weet je zeker dat je een goede slimme thermostaat kunt bestellen, omdat wij onze partners zeker vertrouwen. 

Als je een slimme thermostaat bestelt, doe je dit ook via de aanbieder zijn of haar website. Op die manier kun je eenvoudig een slimme thermostaat bestellen en binnen enkele werkdagen bij je thuis ontvangen.

Een slimme thermostaat kopen is natuurlijk niet verplicht. Voor de meeste huizen is een slimme thermostaat zeker geschikt. Daarom kan het wel een aanrader zijn om er eens naar te kijken. Voor iedereen kan het verschillen wat voor een slimme thermostaat je wilt hebben. 

We kunnen natuurlijk nooit voor je huis bepalen of het erbij past. Het is dus goed om hier zelf een inschatting van te maken en te kijken welke mogelijkheden je precies hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Na onze slimme thermostaten test is voor ons de absolute winnaar deze slimme thermostaat. Echter zijn alle slimme thermostaten uit onze top 10 van goede kwaliteit dus een verkeerde keuze kun je niet maken.

Best geteste slimme thermostaten - Tot slot

We hebben nog wel enkel advies over de slimme thermostaten. Het is namelijk nooit handig om je gewoon blind te stellen op onze top 10 slimme thermostaten. Je kan er beter zelf nog wel wat onderzoek naar doen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat je toch een slimme thermostaat voor je woning koopt, waar je niet helemaal blij mee bent. 

Wij adviseren altijd om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn en hoe je de top 10 slimme thermostaten optimaal kunt gebruiken. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kunt je voorkomen dat het in de toekomst en ook nu eventueel mis kan gaan.

Conclusie slimme thermostaten test

Kortom, als je op zoek bent naar een top product, heb je hierin een selectie gegeven van 10 van de beste opties op de markt. Er is iets voor ieders budget en elke behoefte. Onze gids stelt u in staat om eenvoudig een slimme thermostaat te kiezen die het beste bij je past. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kortom, als je op zoek bent naar het perfecte product, kijk dan niet verder! Deze lijst van 10 producten bevat de beste opties op de markt. Of je nu op zoek bent naar iets goedkoops of veeleisend, er is altijd wat dat voldoet aan je behoeften. Onze compacte gids helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze. Als je nog vragen hebt, staan wij u graag te woord.

Gepubliceerd op: 6 apr. 2023